Wifi-deuropener

Met een Smart Lock bedien je jouw voordeur vanop afstand via je smartphone. Familie en bekenden ook toegangsrechten geven? Dat is geen enkel probleem. Je regelt het allemaal via onze handige app.

249,00
inclusief BTW
Bekijk product

Z-Wave- thermostaat

De temperatuur in je woning heel nauwkeurig regelen? Dat doe je eenvoudig met de Z-wave-thermostaat. Dankzij het moderne en aantrekkelijke design integreer je deze niet alleen eenvoudig in je Sentesia-netwerk, maar ook in je interieur.

159,00
inclusief BTW
Bekijk product

720 p HD-Infraroodcamera

Dankzij deze HD-camera hou je altijd en overal een oogje in het zeil. De beelden zijn haarscherp en helemaal live. Komt er iemand binnen? Je ontvangt meteen een melding via onze app en kan snel ingrijpen indien nodig.

199,00
inclusief BTW
Bekijk product

Sentesia Tablet PC

Met de Sentesia Tablet PC heb je de gegevens van je Sentesia-apparatuur steeds bij de hand. De mooie interface en leuke features maken dit de ideale gadget. Goed voor je humeur én je energiefactuur dus!

189,00
inclusief BTW
Bekijk product

Sensor ramen en deuren

Vergeet jij ook wel eens of je dat raam of de deur wel echt hebt dichtgedaan? Het overkomt ons allemaal. Dankzij deze sensoren check je het snel even via de app. Zo weet je zeker dat alles in orde is.

59,00
inclusief BTW
Bekijk product

Rooksensor met dual alarm

Deze gevoelige rooksensor werkt op batterijen en biedt zo maximale bescherming tegen brand of smeulend vuur. De sensor is bovendien ultralicht, waardoor je deze netjes tegen het plafond of de muur kan wegwerken.

99,00
inclusief BTW
Bekijk product

Z-Wave Aeotec Sirene – Binnenhuisalarm

Een ingebouwde 106db-speaker en flitslicht maken dit Z-Wave-alarm ideaal voor de beveiliging binnenshuis. Zelfs bij stroomuitval blijft het alarm goed werken dankzij de lithiumbatterij. Installeren is bovendien heel eenvoudig!

79,00
inclusief BTW
Bekijk product

CO-melder

Deze CO-detector beschikt over een ingebouwde temperatuursensor en sirene. Je ontvangt meteen een waarschuwing wanneer het nodig is en geeft gevaar geen kans. Het apparaat is trouwens ook klein en modern, waardoor het niet storend is voor het oog.

98,00
inclusief BTW
Bekijk product

Slimme energiemonitor-stekker

Met deze slimme stekker bestuur je al je apparaten geheel draadloos. Bovendien hou je eenvoudig het energieverbruik van de geconnecteerde toestellen in het oog. Zo grijp je meteen in en blijft je energiefactuur beperkt!

69,00
inclusief BTW
Bekijk product

Z-Wave sensor beweging licht warmte

Met deze sensor meet je de temperatuur, bewegingen, lichtintensiteit en acceleratie in de ruimte. Je ontvangt alle data rechtstreek op je smartphone en bent steeds perfect op de hoogte.

69,00
inclusief BTW
Bekijk product

Van de voordelen van onze slimme woning hebben we je al overtuigd. Maar wist je dat het ook erg eenvoudig is om onze technische snufjes in jouw interieur te installeren? En dit in iedere kamer van het huis! 

Hierboven geven we in een oogopslag weer hoe jouw ingerichte woning er in werkelijkheid zou uitzien. 

Van een slimme thermostaat en CO melder in de living tot infraroodcamera’s en sensoren aan ramen en deuren: ze zijn ultralicht en hebben een modern design.
Zo waken ze niet enkel over je veiligheid en spaarzaamheid, maar verenigen ze zich ook mooi met plafond of muur. Connecteer op een nieuwe manier met jouw woning via ons intelligente totaalpakket.