Meer veiligheid en lagere kosten?

Met Sentesia kies je voor een systeem op maat

Wil jij je onderneming in een paar simpele stappen klaarstomen voor de toekomst? Maak dan gebruik van de expertise van Sentesia. Samen bekijken we hoe we jouw bedrijf veiliger en goedkoper kunnen maken. Vervolgens stellen we een aangepast systeem voor, helemaal op maat van jouw noden en wensen. 

Bescherm je waardevolle apparatuur

Als ondernemer investeer je veel tijd en geld in je bedrijf. Goede beveiliging is dus belangrijk, want je harde werk mag niet verloren gaan door een ongelukkig toeval of een moment van onoplettendheid. Met Sentesia kies je voor handige sensoren, brand- en inbraakalarmen en een uitgebreide cameraservice. Je blijft dus altijd op de hoogte, waar je ook bent.

Je ziet bijvoorbeeld op afstand of alle deuren goed gesloten zijn en krijgt meteen een melding als er een alarm afgaat. Gaat er geen alarm af, maar wil je toch even dubbelchecken of alles in orde is? Dan kijk je live mee via onze app of je computer. Je stelt jezelf altijd en overal gerust, waardoor jij je met een gerust hart kan richten op wat je het liefst doet: ondernemen.

Bespaar op je energiefactuur

Met Sentesia monitor je eenvoudig hoeveel stroom je apparaten verbruiken. Je ziet in een oogopslag welke apparaten aan vervanging toe zijn, waardoor je kan ingrijpen voor je energiefactuur elke maand stijgt.

Vergat iemand de lichten uit te doen na de werkdag? Dan doe je dat gewoon even zelf via de app, waar je ook bent. Bovendien stel je eenvoudig automatische acties in, bijvoorbeeld om de temperatuur te verlagen na de kantooruren. Met Sentesia kies je dus voor gebruiksgemak én hou je je energieverbruik binnen de perken. Ook je steentje bijdragen aan het milieu? Neem contact met ons op.

Ons supportteam staat altijd voor je klaar

Heb je een vraag of probleem? Dan laten we je niet aan je lot over. We hebben een support- en contactcentrum, zodat we vlot bereikbaar zijn en je snel verder kunnen helpen. Aarzel dus niet om extra ondersteuning aan te vragen. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 9 tot 5. Stuur je liever een e-mail? Ook dat is geen probleem!

Neem contact op met ons supportteam