Gemoedsrust. Altijd en overal.

Je bent net aan het koken en de kinderen spelen op dat moment in een andere kamer. Het zou handig zijn als je snel kon kijken of alles in orde is, zonder dat je daarvoor je potten en pannen moet achterlaten. We begrijpen dit maar al te goed. Daarom ontwikkelden we een smart hub voor jouw woning, met een handige app. Zo check je niet alleen eenvoudig of alles goed gaat met je kinderen, maar bestuur je bijvoorbeeld ook de lichtinstallatie in hun kamer. En dat allemaal vanop afstand. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken en hou je altijd een oogje in het zeil.

Live meekijken op elk moment

Snel even kijken hoe het met de kinderen gaat? Dat kan via je computer of smartphone, helemaal gratis!

Ontvang notificaties

Wij waarschuwen je op tijd

Ook als je niet ver van huis bent wil je zeker weten dat alles in orde is. Gaat je brand-of inbraakalarm af? Dan waarschuwen we je meteen via een notificatie.

Stel jezelf gerust

Ben je niet thuis en weet je niet zeker of je ramen goed dicht zijn en je deuren op slot? Check het dan gewoon even via de app.

Een handige app

Eén handige app

Via de app bestuur je eenvoudig je hele huis, vanuit je eigen zetel of wanneer je eropuit trekt. Zo heb je altijd de touwtjes in handen in je slimme woning

Ga meteen aan de slag met Sentesia Red

Je hebt altijd de touwtjes in handen. Overal in huis.

Met Sentesia Red kies je voor absolute gemoedsrust. Via onze handige sensoren, brand-en inbraakalarmen en de uitgebreide cameraservice weet je altijd of je kinderen veilig zijn.