Je kunt je smart hub heel eenvoudig zelf installeren als je deze simpele stappen volgt. Heb je toch hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Je geniet snel van je eigen slimme woning!

Stap 1 Verbind je smart hub

Via de smart hub bestuur je al je apparaten geheel draadloos. Voorzie je smart hub van stroom via de USB-microvoeding en verbind met het internet via wifi of een UTP-kabel.

Stap 2 Download de app

Download onze gratis app via de Google Play Store of de App Store. De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Is je download geslaagd? Ga dan door naar stap 3 en maak je account aan.

Apple Store Google Play

Stap 3 Maak een account aan

Voor je kunt genieten van je slimme woning moet je eerst een account aanmaken. Vul je naam en e-mailadres in en kies je wachtwoord. Klik op ‘maak account’. Je ontvangt nu een e-mail waarmee je je gegevens kunt bevestigen.

1

Maak een account aan

2

Activeer je account

Stap 4 Activeer je account

Als je eenmaal een account hebt moet je een activatiecode ingeven. Deze code vind je onderaan je smart hub. Vul de code in en klik op ‘voltooien’. Als je activering geslaagd is ontvang je hiervan een melding op je scherm.

3

Activeer je gateway

4

Activering is geslaagd

Stap 5 Sluit apparaten aan

Je apparaten sluit je heel eenvoudig aan. Navigeer via het menu aan de zijkant naar ‘apparaten’ en druk op het plussymbool om apparaten toe te voegen. Volg nu de makkelijke stappen die op je scherm verschijnen. Voor elk apparaat kun je in de app ook een handleiding vinden.

5

6

7

Stap 6 Geniet van je slimme woning

Gefeliciteerd! Je installatie is gelukt. Na de installatie keer je automatisch terug naar de statuspagina binnen de app. Hier vind je in de toekomst al je notificaties en recente gebeurtenissen terug in een handig lijst.

 

Afhankelijk van de geinstalleerde apparaten kun je verschillende acties instellen. Experimenteer, stel regels in om je huis te automatiseren en beheer je apparaten.

Heb je toch vragen?
Misschien vind je het antwoord wel gewoon op onze website. Vind je niet wat je zoekt? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Wil je support aanvragen?
Is er een probleem of heb je extra support nodig? Contacteer ons dan gerust. We helpen je graag op weg.