Sentesia Starter

Ben jij klaar voor een eerste stap richting de wereld van morgen? Met Sentesia Starter kies je voor een slimme woning en extra veiligheid, ook als je budget beperkt is.

399,00 / Inclusief BTW

Op voorraad. Leverbaar op vrijdag, 26 april

Kies een servicepakket

Freemium GRATIS
Premium € 135 (éénmalig)
Unlimited € 175 (jaarlijks)

Sentesia Starter Bundel

 • 1 Smart Hub
 • 1 Rooksensor
 • 1 Bewegingssensor

Features

 • Plug & Play-installatie
 • Wifi-support
 • Bluetooth-support
 • Z-Wave Plus-support
 • USB microvoeding (telefoonoplader)
 • 4 USB-poorten (toekomstbestendig: uitbreidbaar met extra radiochips)

SKU: SEN-BO14 Categorie:

Een stap richting de toekomst, voor elk budget

Ben jij klaar voor een eerste stap richting de wereld van morgen? Met Sentesia Starter kies je voor een slimme woning en extra veiligheid, ook als je budget beperkt is. Je ontvangt niet alleen de smart hub, maar ook een rooksensor en bewegingssensor.

Rooksensor en bewegingssensor

Via de app krijg je een melding als er iets gebeurt, waardoor je meteen kan ingrijpen. Geef brand en inbrekers geen kans. Trek je deur vanaf nu met een gerust hart achter je dicht, ook wanneer je voor langere tijd op vakantie vertrekt of je kinderen thuisblijven. Bovendien wordt een rooksensor vanaf 2020 verplicht voor elk gebouw.

Met onze budgetvriendelijke Starter bundel zet je een stevige stap richting de toekomst.

Een handige app

Eén handige app

Onze app en de regelmatige updates zijn helemaal gratis. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Live meekijken

Live meekijken

Wil je niks missen van het thuisfront? Je kijkt gratis live mee via onze app of je computer.

Stel jezelf gerust

Ben je vergeten om ramen of deuren te sluiten? Check het eenvoudig via je smartphone.

Ontvang notificaties

Ontvang notificaties

Gaat je brand- of inbraakalarm af? Onze app waarschuwt je meteen.

Smart Hub

Connectiviteit

Wifi Bluetooth Z-Wave

Rooksensor

Grootte

65 mm (B) x 28 mm (H)

Omschrijving

Deze gevoelige rooksensor werkt op batterijen en biedt zo maximale bescherming tegen brand en smeulend vuur. Met zijn fraaie ultralichte design past dit wand- en plafondalarm in elk interieur.

Bewegingssensor

Omschrijving

Deze sensor geeft je allerlei informatie over je thuisomgeving. Niets ontsnapt aan de aandacht van deze bewegingssensor.

Sensor

Beweging, Temperatuur, Licht, Seismograafsensor

Drie plannen. Uitstekende service.

Jij kiest je plan. Wij doen de rest.

Ga voor service en ondersteuning op maat

Geen enkel huishouden is hetzelfde. Daarom bieden we verschillende opties aan. Wist je al dat je onze smart hub ook kan huren en dat je altijd je eigen bundel en serviceplan kiest? Zo garanderen we dat onze dienstverlening en ondersteuning perfect aansluiten bij je unieke situatie. Bekijk hier onze serviceplannen
 • We zijn dol op ons vakantiehuis, maar in het verleden was het soms lastig. Ik moest bijvoorbeeld geregeld mijn buren bellen en vragen of ze de verwarming van ons vakantiehuis wilden aanzetten. Nu kan ik dat heel gemakkelijk zelf doen via de app.
  Familie Seghers, Mechelen
 • Mijn ouders zijn zorgbehoevend maar willen liever thuis blijven wonen. Dankzij Sentesia is dat mogelijk. Bij problemen kan ik via de app snel kijken wat er aan de hand is. Ook als ze bijvoorbeeld vergeten om de kraan van het bad dicht te draaien of hun medicijnen te nemen krijg ik een melding. Zo ben ik veel geruster en kunnen mijn ouders in hun vertrouwde omgeving blijven.
  Familie Van Steenberg, Genk
 • Als jong koppel maken we graag gebruik van de nieuwste technologieën. Sentesia begrijpt dit en zet gebruiksgemak voorop. Zo hoeven we bijvoorbeeld niet eens meer op te staan om handmatig het licht aan te doen. Onze lampen gaan niet alleen automatisch aan wanneer de bewegingssensor iets detecteert, maar ook als het buiten begint te schemeren.
  Familie Krekels, Breda
 • We voelen ons als ouders veel meer op ons gemak. Telkens als iemand de deur opendoet verschijnt er een melding op mijn smartphone en neemt de camera een screenshot. Zo weten we precies of onze kinderen op tijd thuis zijn na hun dag op school.
  Familie Michiels, Oostende