Sentesia Red

Met Sentesia Red kies je voor absolute gemoedsrust. Via onze handige sensoren, brand-en inbraakalarmen en de uitgebreide cameraservice blijf je altijd op de hoogte.

999,00 / Inclusief BTW

Op voorraad. Leverbaar op vrijdag, 26 april

Kies een servicepakket

Freemium GRATIS
Premium € 135 (éénmalig)
Unlimited € 175 (jaarlijks)

Sentesia Red Bundel

 • 1 Smart Hub
 • 1 Binnencamera
 • 1 Binnenalarm
 • 2 Deur-raam-sensoren
 • 2 Bewegingssensoren
 • 1 Rookmelder

Features

 • Plug & Play-installatie
 • Wifi-support
 • Bluetooth-support
 • Z-Wave Plus-support
 • USB microvoeding (telefoonoplader)
 • 4 USB-poorten (toekomstbestendig: uitbreidbaar met extra radio chips)

Categorie:

Voel je veilig en geniet van je gemoedsrust

Met Sentesia Red kies je voor absolute gemoedsrust. Via onze handige sensoren, brand-en inbraakalarmen en de uitgebreide cameraservice blijf je altijd op de hoogte. Via de app ontvang je een melding als er iets gebeurt. Zo waarschuwen we je bijvoorbeeld meteen als je inbraak- of brandalarm afgaat. Je ontvangt een screenshot als iemand je huis binnengaat en je checkt eenvoudig zelf of je ramen en deuren gesloten zijn. Zo ben je altijd gerust, waar je ook bent.

Binnencamera, binnenalarm, deur/raamsensoren en bewegingssensoren

Geef inbrekers geen kans. Trek je deur vanaf nu met een gerust hart achter je dicht, ook wanneer je voor langere tijd op vakantie vertrekt.

Je kan via de binnencamera live in je woning kijken. Dankzij de deur/raamsensoren krijg je een melding als die onverwachts geopend worden. En je krijgt een melding op je smartphone als de bewegingssensoren iets opmerken. En het alarm is de kers op de taart. Ongewenste bezoekers zullen snel verdwijnen.

Rookmelder

Via de app krijg je een melding als er iets gebeurt, waar je ook bent. En als je thuis bent, is een rooksensor natuurlijk zelfs nog belangrijker. Vanaf 2020 is het verplicht om een rookmelder te hebben in elk gebouw.

Een handige app

Eén handige app

Onze app en de regelmatige updates zijn helemaal gratis. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Live meekijken

Live meekijken

Wil je niks missen van het thuisfront? Je kijkt gratis live mee via onze app of je computer.

Stel jezelf gerust

Ben je vergeten om ramen of deuren te sluiten? Check het eenvoudig via je smartphone.

Ontvang notificaties

Ontvang notificaties

Gaat je brand- of inbraakalarm af? Onze app waarschuwt je meteen.

Smart Hub

Connectiviteit

Wifi Bluetooth Z-Wave

Binnencamera

Hoek

180°

Beeldresolutie

HD 720P

Dag- en nachtzicht

Infrarood LEDS voor nachtzicht tot 5 meter

Omschrijving

Met deze HD-camera kun je vanop afstand live meekijken met het thuisfront. Je kunt video’s livestreamen en foto’s nemen met een ongekend grote hoek van 180 graden. Richt je camera bijvoorbeeld naar de voordeur en ontvang onmiddellijk een notificatie als iemand je huis binnenkomt. Je krijgt automatisch audio, video en foto’s van de indringer toegestuurd waarmee je naar de politie kan stappen.

Binnenalarm

Decibels

106db en flitslicht

Omschrijving

Flexibel. Toegankelijk. Veilig. De ingebouwde speaker zorgt voor het perfecte alarm. Het alarm is ontwikkeld voor je veiligheid en de beveiliging van je woning. Het alarm bevat daarom zelfs een ingebouwde lithiumbatterij. Dankzij deze batterij blijft het alarm altijd optimaal functioneren, zelfs als de stroom uitvalt.

Deur-raam-sensoren

Omschrijving

Dankzij deze sensoren weet je of je ramen en deuren open of dicht zijn. De sensoren bestaan uit twee onderdelen. Een onderdeel hangt aan het bewegende stuk van het raam of de deur. Het andere deel is bevestigd aan het frame. Voor het installeren van de sensoren heb je enkel schroeven en dubbelzijdige tape nodig. De batterijen kun je zelfs vervangen zonder dat je de sensoren van je raam of deur moet halen. Zo garanderen we het gebruiksgemak.

Bewegingssensor

Omschrijving

Deze sensor geeft je allerlei informatie over je thuisomgeving. Niets ontsnapt aan de aandacht van deze bewegingssensor.

Sensor

Beweging, Temperatuur, Licht, Seismograafsensor

Rookmelder

afmetingen

65 mm (B) x 28 mm (H)

beschrijving

Rooksensor met dual alarm

Drie plannen. Uitstekende service.

Jij kiest je plan. Wij doen de rest.

Ga voor service en ondersteuning op maat

Geen enkel huishouden is hetzelfde. Daarom bieden we verschillende opties aan. Wist je al dat je onze smart hub ook kan huren en dat je altijd je eigen bundel en serviceplan kiest? Zo garanderen we dat onze dienstverlening en ondersteuning perfect aansluiten bij je unieke situatie. Bekijk hier onze serviceplannen
 • We zijn dol op ons vakantiehuis, maar in het verleden was het soms lastig. Ik moest bijvoorbeeld geregeld mijn buren bellen en vragen of ze de verwarming van ons vakantiehuis wilden aanzetten. Nu kan ik dat heel gemakkelijk zelf doen via de app.
  Familie Seghers, Mechelen
 • Mijn ouders zijn zorgbehoevend maar willen liever thuis blijven wonen. Dankzij Sentesia is dat mogelijk. Bij problemen kan ik via de app snel kijken wat er aan de hand is. Ook als ze bijvoorbeeld vergeten om de kraan van het bad dicht te draaien of hun medicijnen te nemen krijg ik een melding. Zo ben ik veel geruster en kunnen mijn ouders in hun vertrouwde omgeving blijven.
  Familie Van Steenberg, Genk
 • Als jong koppel maken we graag gebruik van de nieuwste technologieën. Sentesia begrijpt dit en zet gebruiksgemak voorop. Zo hoeven we bijvoorbeeld niet eens meer op te staan om handmatig het licht aan te doen. Onze lampen gaan niet alleen automatisch aan wanneer de bewegingssensor iets detecteert, maar ook als het buiten begint te schemeren.
  Familie Krekels, Breda
 • We voelen ons als ouders veel meer op ons gemak. Telkens als iemand de deur opendoet verschijnt er een melding op mijn smartphone en neemt de camera een screenshot. Zo weten we precies of onze kinderen op tijd thuis zijn na hun dag op school.
  Familie Michiels, Oostende