Sentesia Green

Met Sentesia Green blijf je altijd op de hoogte. Zo heb jij de touwtjes in handen en geniet je van een leven zonder zorgen. Waar je ook bent.

599,00 / Inclusief BTW

Op voorraad. Leverbaar op vrijdag, 26 april

Kies een servicepakket

Freemium GRATIS
Premium € 135 (éénmalig)
Unlimited € 175 (jaarlijks)

Sentesia Green Bundel

 • 1 Smart hub
 • 1 Slimme thermostaat
 • 2 Slimme stekkers

Features

 • Plug & Play-installatie
 • Wifi-support
 • Bluetooth-support
 • Z-Wave Plus-support
 • USB microvoeding (telefoonoplader)
 • 4 USB-poorten (toekomstbestendig: uitbreidbaar met extra radio chips)

Categorie:

Bespaar op je energiekosten dankzij enkele handige functies

Ga voor een slimme woning die je doet besparen op je energiefactuur. Dankzij de slimme stekkers zie je makkelijk in de app hoeveel je elektrische apparaten verbruiken. En dankzij de slimme thermostaat regel je makkelijk via de app de temperatuur in je woning. Waar je ook bent.

Slimme thermostaat

Met een slimme thermostaat regel je makkelijk de optimale temperatuur in je woning. Daardoor kan je heel wat op je energiefactuur besparen. En er zijn nog voordelen. Heb je graag een knusse woning als je thuiskomt, dat kan je ook regelen vanop afstand. Handig, toch?

Slimme stekkers

De slimme stekkers monitoren hoeveel stroom je apparaten verbruiken. Verbruikt een toestel plots meer stroom dan voorheen? Dan is het waarschijnlijk aan vervanging toe. Dat scheelt je een hoop geld, want de eenmalige kost van een nieuw toestel weegt niet op tegen een hoger maandelijks verbruik.

Met Sentesia Green geniet je van een slimme, zuinige woning.

Een handige app

Eén handige app

Onze app en de regelmatige updates zijn helemaal gratis. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Live meekijken

Live meekijken

Wil je niks missen van het thuisfront? Je kijkt gratis live mee via onze app of je computer.

Stel jezelf gerust

Ben je vergeten om ramen of deuren te sluiten? Check het eenvoudig via je smartphone.

Ontvang notificaties

Ontvang notificaties

Gaat je brand- of inbraakalarm af? Onze app waarschuwt je meteen.

Smart Hub

Connectiviteit

Wifi Bluetooth Z-Wave

Slimme Thermostaat

Omschrijving

Een slimme thermostaat waarmee je eenvoudig de temperatuur in je woning controleert. Je kunt deze zeer betrouwbare, veelzijdige en praktische thermostaat ook integreren in ons Sentesia-netwerk. Het regelen van je binnentemperatuur was nog nooit zo eenvoudig.

Slimme stekker

Omschrijving

Een slimme stekker waarmee je apparaten draadloos kunt besturen. Je doet dat via je smartphone of via een automatische actie die je instelde. Deze slimme stekker houdt ook je energieverbruik in het oog. Zo kun je tijdig ingrijpen als een apparaat veel stroom verbruikt en verspil je geen geld.

Drie plannen. Uitstekende service.

Jij kiest je plan. Wij doen de rest.

Ga voor service en ondersteuning op maat

Geen enkel huishouden is hetzelfde. Daarom bieden we verschillende opties aan. Wist je al dat je onze smart hub ook kan huren en dat je altijd je eigen bundel en serviceplan kiest? Zo garanderen we dat onze dienstverlening en ondersteuning perfect aansluiten bij je unieke situatie. Bekijk hier onze serviceplannen
 • We zijn dol op ons vakantiehuis, maar in het verleden was het soms lastig. Ik moest bijvoorbeeld geregeld mijn buren bellen en vragen of ze de verwarming van ons vakantiehuis wilden aanzetten. Nu kan ik dat heel gemakkelijk zelf doen via de app.
  Familie Seghers, Mechelen
 • Mijn ouders zijn zorgbehoevend maar willen liever thuis blijven wonen. Dankzij Sentesia is dat mogelijk. Bij problemen kan ik via de app snel kijken wat er aan de hand is. Ook als ze bijvoorbeeld vergeten om de kraan van het bad dicht te draaien of hun medicijnen te nemen krijg ik een melding. Zo ben ik veel geruster en kunnen mijn ouders in hun vertrouwde omgeving blijven.
  Familie Van Steenberg, Genk
 • Als jong koppel maken we graag gebruik van de nieuwste technologieën. Sentesia begrijpt dit en zet gebruiksgemak voorop. Zo hoeven we bijvoorbeeld niet eens meer op te staan om handmatig het licht aan te doen. Onze lampen gaan niet alleen automatisch aan wanneer de bewegingssensor iets detecteert, maar ook als het buiten begint te schemeren.
  Familie Krekels, Breda
 • We voelen ons als ouders veel meer op ons gemak. Telkens als iemand de deur opendoet verschijnt er een melding op mijn smartphone en neemt de camera een screenshot. Zo weten we precies of onze kinderen op tijd thuis zijn na hun dag op school.
  Familie Michiels, Oostende