Sentesia Blue

Sentesia Blue staat voor comfort. Dankzij de handige cameraservice hoef je nooit meer iets te missen. Waar je ook bent.

695,00 / Inclusief BTW

Aantal stuks
Op voorraad. Leverbaar op vrijdag, 26 april

Features

 • Plug & Play-installatie
 • Wifi-support
 • Bluetooth-support
 • Z-Wave Plus support
 • USB microvoeding (telefoonoplader)
 • 4 USB-poorten (toekomstbestendig: uitbreidbaar met extra radio chips)

Kies voor gebruiksgemak en comfort

Met Sentesia schakel je lichten aan, check je of ramen en deuren gesloten zijn of draai je de verwarming hoger. Je hoeft er niet eens voor op te staan. Je bestuurt je hele huis eenvoudig via onze handige app. Wil je dit niet altijd handmatig doen? Stel dan enkele automatische acties in. Met Sentesia Blue geniet je van de nieuwste technologieën en kies je voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Een handige app

Eén handige app

Onze app en de regelmatige updates zijn helemaal gratis. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Live meekijken

Live meekijken

Wil je niks missen van het thuisfront? Je kijkt gratis live mee via onze app of je computer.

Stel jezelf gerust

Ben je vergeten om ramen of deuren te sluiten? Check het eenvoudig via je smartphone.

Ontvang notificaties

Ontvang notificaties

Gaat je brand- of inbraakalarm af? Onze app waarschuwt je meteen.

Camera

Hoek

180°

Beeldresolutie

HD 720P

Dag-en nachtzicht

Infrarood LEDS voor nachtzicht tot 5 meter

Omschrijving

Met deze HD-camera kun je vanop afstand live meekijken met het thuisfront. Je kunt video’s livestreamen en foto’s nemen met een ongekend grote hoek van 180 graden. Richt je camera bijvoorbeeld naar de voordeur en ontvang onmiddellijk een notificatie als iemand je huis binnenkomt. Je krijgt automatisch audio, video en foto’s van de indringer toegestuurd waarmee je naar de politie kan stappen.

Brandalarmen

Grootte

65 millimeter breed x 28 millimeter hoog

Omschrijving

De rooksensor werkt op een batterij en biedt maximale bescherming tegen brand. Er zijn twee verschillende alarmen: een ingebouwd alarm en een visuele RGB-indicator. De compacte sensor heeft ook een ingebouwde opnamefunctionaliteit, om een eventueel onderzoek naar brandongevallen te versnellen.

Smart Hub

Connectiviteit

Wifi Bluetooth Z-Wave

Drie plannen. Uitstekende service.

Jij kiest je plan. Wij doen de rest.

Ga voor service en ondersteuning op maat

Geen enkel huishouden is hetzelfde. Daarom bieden we verschillende opties aan. Wist je al dat je onze smart hub ook kan huren en dat je altijd je eigen bundel en serviceplan kiest? Zo garanderen we dat onze dienstverlening en ondersteuning perfect aansluiten bij je unieke situatie. Bekijk hier onze serviceplannen
 • We zijn dol op ons vakantiehuis, maar in het verleden was het soms lastig. Ik moest bijvoorbeeld geregeld mijn buren bellen en vragen of ze de verwarming van ons vakantiehuis wilden aanzetten. Nu kan ik dat heel gemakkelijk zelf doen via de app.
  Familie Seghers, Mechelen
 • Mijn ouders zijn zorgbehoevend maar willen liever thuis blijven wonen. Dankzij Sentesia is dat mogelijk. Bij problemen kan ik via de app snel kijken wat er aan de hand is. Ook als ze bijvoorbeeld vergeten om de kraan van het bad dicht te draaien of hun medicijnen te nemen krijg ik een melding. Zo ben ik veel geruster en kunnen mijn ouders in hun vertrouwde omgeving blijven.
  Familie Van Steenberg, Genk
 • Als jong koppel maken we graag gebruik van de nieuwste technologieën. Sentesia begrijpt dit en zet gebruiksgemak voorop. Zo hoeven we bijvoorbeeld niet eens meer op te staan om handmatig het licht aan te doen. Onze lampen gaan niet alleen automatisch aan wanneer de bewegingssensor iets detecteert, maar ook als het buiten begint te schemeren.
  Familie Krekels, Breda
 • We voelen ons als ouders veel meer op ons gemak. Telkens als iemand de deur opendoet verschijnt er een melding op mijn smartphone en neemt de camera een screenshot. Zo weten we precies of onze kinderen op tijd thuis zijn na hun dag op school.
  Familie Michiels, Oostende