Gemoedsrust. Altijd en overal.

Je bent net op stap of op vakantie: hét moment om al je zorgen even te vergeten. Opeens vindt er thuis een kortsluiting plaats die een brand veroorzaakt. Dan wil je dit liefst zo snel mogelijk weten. Daarom ontwikkelden we onze smart hub en handige app. Zo check je niet alleen eenvoudig of alles thuis in orde is, maar controleer je ook meteen of je ramen en deuren op slot zijn en de lichten niet bleven branden. En dat allemaal vanop afstand. 

Live meekijken op elk moment

Snel even kijken of thuis alles goed gaat? Dat kan via je computer of smartphone, helemaal gratis!

Ontvang notificaties

Wij waarschuwen je op tijd

Ook als je niet ver van huis bent wil je zeker weten dat alles in orde is. Gaat je brand-of inbraakalarm af? Dan waarschuwen we je meteen via een notificatie.

Stel jezelf gerust

Ben je niet thuis en weet je niet zeker of je ramen goed dicht zijn en je deuren op slot? Check het dan gewoon even via de app.

Een handige app

Eén handige app

Via de app bestuur je eenvoudig je hele huis, vanuit je eigen zetel of wanneer je eropuit trekt. Zo heb je altijd de touwtjes in handen in je slimme woning

Ga meteen aan de slag met Sentesia Red

Je hebt altijd de touwtjes in handen. Overal in huis.

Met Sentesia Red kies je voor absolute gemoedsrust. Via onze handige sensoren, brand-en inbraakalarmen en de uitgebreide cameraservice weet je altijd of je kinderen veilig zijn.