14 juli 2018 - Leestijd: 3 min

Heb je de voordelen van een slimme woning al ontdekt? Met camera’s en sensoren hou je je huis altijd in het oog, waar je ook bent. Ben je de verlichting vergeten uit te doen of brandt de verwarming nog? Via je smartphone zet je die vergetelheid zo weer recht. Dankzij een slimme thermostaat hou je bovendien je energierekening binnen de perken, zonder aan comfort in te boeten.

Een slimme woning maakt het leven niet alleen aangenamer, maar ook veiliger. Ga je vaak op reis? Enkele HD-infraroodcamera’s en een smartphone zijn alles wat je nodig hebt om je woning in het oog te houden. Ook als je regelmatig op de kleinkinderen moet letten zijn camera’s de ideale oplossing. Installeer er een in de speelkamer en je ziet het meteen als je oogappel kattenkwaad uithaalt.

Hou het veilig dankzij CO- en rookmelders

Goede rook– en CO-melders zijn essentieel. Bij de minste rookontwikkeling of gasontsnapping slaan ze alarm en krijg je een melding op je smartphone. Zo kun je meteen ingrijpen, zelfs als je niet thuis bent.

Bedien de lichten en de verwarming met je smartphone

Je zit nog maar net op het vliegtuig richting zonniger oorden als het plots door je hoofd flitst: “De verwarming brandt nog!” Of een variant: “Ik heb de achterdeur niet op slot gedraaid!” Paniek is vandaag de dag gelukkig nergens meer voor nodig: sensoren op ramen en deuren en een slimme thermostaat nemen alle stress weg. Je neemt gewoon even je smartphone bij de hand en zet je foutje zo recht. Iets vergeten was nog nooit zo plezant!

Een slimme woning: high-tech maar eenvoudig in gebruik

Een smart hub, sensoren, een slimme thermostaat, … Zeggen al die termen je maar weinig? Geen paniek, want alle toepassingen zijn heel gebruiksvriendelijk. Als je met een smartphone kunt werken, is een slimme woning kinderspel! Meer weten? Ontdek onze totaaloplossing Sentesia Red

Of vraag meteen een vrijblijvende demo aan voor één van onze bundels.