13 november 2018 - Leestijd: 3 min

Je gsm gebruik je vandaag voor veel meer dan bellen of sms’en. De opmars van de smartphone heeft het mogelijk gemaakt er spelletjes op te spelen, je social media te checken, te shoppen of ‘m zelfs te gebruiken als afstandsbediening voor je verwarming of licht. Wat enkele jaren geleden een verre droom leek, is vandaag realiteit: een haast futuristische levensstijl waarbij je alles kunt besturen vanaf je telefoon.
Voel jij je soms overladen door die honderden apps op jouw smartphone? Kies dan voor slimme toepassingen, zoals onze Sentesia-app. Dat is slechts één app voor de besturing van alle Sentesia-toestellen in je woning.

Onmiddellijk ingrijpen

Je bent niet thuis, maar zou toch graag checken of alles oké is. Dat doe je in minder dan een minuut via onze app. Ook stuurt de Sentesia-app je onmiddellijk een notificatie mocht er zich iets ongewoons voordoen in je huis. Je onderneemt actie en beperkt zo sterk de schade van diefstal of brand.
Een fijn pluspunt: je kunt in de app zelf een lijst van contactpersonen toevoegen. Bij technische meldingen kunnen zij achteraf gecontacteerd worden.

Behoorlijk besparen

Je besluit last minute toch naar die afterwork drink te gaan, en bent daardoor later thuis? Dan is het zonde dat jouw verwarming op volle toeren blijft draaien en de kosten oplopen. Via onze app zet je je slimme thermostaat gewoon wat lager. En keer je richting huis terug, dan zet je ze weer enkele graden omhoog zodat je thuiskomt in een knusse omgeving. Maar ook wanneer je thuis bent, bespaar je extra: je volgt realtime je energieverbruik op en past dit meteen aan waar nodig.

Handig gebruiken

Ben jij minder met technologie bezig? Toch is onze app ook voor jou geschikt. Het gebruik is simpel en snel, ook voor wie niet geboren is met de smartphone in de hand. Al jouw slimme apparaten zijn compact beschikbaar via een enkele toepassing, waar je zonder probleem nieuwe aan toevoegt. Op die manier verzekeren we een optimaal gebruikscomfort.

Blijven verbeteren

Heb jij opmerkingen om het gebruik van onze app nog te verbeteren? Wij gaan graag met jouw feedback aan de slag. Onze adviseurs en developers staan te allen tijde paraat voor jouw suggesties. Zo laat je ons meteen weten wat goed is of wat nog beter kan.

Interesse of je wil meer informatie? Neem contact op of  vraag alvast een vrijblijvende demo op

Connecteer op een nieuwe manier met jouw woning via ons intelligente totaalpakket, en voel je steeds veilig en comfortabel. Ontdek hoe jouw slimme woning er zou kunnen uitzien.