.

30 juli 2018 - Leestijd: 2 min

Verwarming en elektriciteit kunnen een flinke hap uit je budget nemen. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Met behulp van je smartphone en een smart hub creëer je in geen tijd een slimme woning. Zo heb je meer controle over je energieverbruik én vergroot je je comfort. Je volledige woning besturen met één app? Anno 2018 is het mogelijk. Je bedient bijvoorbeeld de thermostaat of lichten via je smartphone en checkt meteen even of alle ramen en deuren gesloten zijn. En het beste van zoveel comfort? Je bespaart er ook nog eens een flink bedrag mee op je energiefactuur!

Minimaal energieverbruik, maximaal wooncomfort

Je verwarming draait niet langer nodeloos overuren, maar zorgt er wél voor dat je woning lekker warm is als je thuiskomt. Een licht laten branden of je computer laten aanstaan? Even de app erbij en je legt de grootste energievreters zo het zwijgen op. Eenvoudig én milieubewust!

Hoe werkt een slimme woning?

Een smart hub, een slimme thermostaat en enkele slimme stekkers: meer heb je niet nodig om je woning energie-efficiënter te maken.

  • Smart hub: de brains van het systeem, waarmee je al je apparaten draadloos met je smartphone verbindt.
  • Slimme thermostaat: altijd zalig warm als je thuiskomt, maar nooit één cent te veel betalen voor je verwarming.
  • Slimme stekkers: ontmasker grootverbruikers en schakel toestellen vanop afstand uit.

Met de app voor je smartphone bedien je je slimme woning waar je maar bent, zelfs aan de andere kant van de wereld. Merkt je rookmelder iets verdachts op? De app verwittigt je meteen zodat je tijdig kunt ingrijpen. Interesse? Kom alles te weten over Sentesia Green

Of vraag meteen een vrijblijvende demo aan voor één van onze bundels.