7 januari 2019 - Leestijd: 3 min

Een nieuw jaar, een nieuw begin.
2019 biedt de ideale gelegenheid om je leven een nieuwe draai te geven, en daar horen standaard goede voornemens bij. Sta bij het maken van die voornemens ook even stil bij je woning of zaak: wat kan nog beter?
Met de nieuwe Sentesia-pakketten kies je voor meer besparing, comfort én veiligheid.

Leef duurzaam, veilig en comfortabel

Is jouw woning aan vernieuwing toe? Met de Sentesia-bundels kies je zelf welke focus je legt bij de inrichting. In no-time vorm je je woonst om tot een smart home op jouw maat: je richt ze helemaal in zoals jij het zelf voor ogen houdt, waarbij je focust op veiligheid, comfort en/of besparing. Bij iedere bundel is een smart hub inbegrepen, en alle toestellen blenden op een mooie manier met een modern interieur. Combineer de bundel van jouw voorkeur met een aanvullende voordeelbundel, voor een bescherming die helemaal beantwoordt aan jouw ritme en levensstijl.

Ga voor controle en veiligheid

Drie van onze bundels focussen sterk op controle en veiligheid. Dankzij deze Sentesia-pakketten hoef je niet meer wakker te liggen van diefstal of brand, maar slaap je gerust op beide oren:

  • Ons Orange-pakket biedt je de mogelijkheid zelf mee te kijken in je woning dankzij 2 binnencamera’s. Ben je even van huis? Dan kun je zonder zorgen de kinderen alleen laten.
  • Ons Mauve-pakket staat voor een optimale brandveiligheid met 1 rook- en 1 CO-melder. Ook bestaat de optie om voor 2 rookmelders te kiezen. Handig als je weet dat vanaf 2020 de rooksensor verplicht zal zijn in élke Vlaamse woning, en zelfs op elke verdieping.
  • Onze Red-bundel is de meest populaire optie, omdat die zowel brand- als inbraakdetectie verzekert. Ongewenste bezoekers? Dat registreren de 2 deur- en raamsensoren en 2 bewegingssensoren meteen! Dit pakket is verder aangevuld met 1 rookmelder en 1 binnencamera. Zo geniet je van de meest complete gemoedsrust.

 

Kies voor besparing en comfort

Leg jij graag de focus op meer besparing en comfort? Met het volgende pakket ga jij gegarandeerd spaarzaam het nieuwe jaar in:

  • Onze Green-bundel combineert een slimme thermostaat met 2 slimme stekkers voor een energieverbruik op maat van je levensstijl. Zo behoud je niet alleen controle over je verbruik, je slimme thermostaat regelt ook de meest aangename temperatuur voor elke kamer in huis.

Klaar voor het nieuwe jaar? Richt je smart home helemaal op maat in! Ontdek onze nieuwe bundels.